Friday, February 06, 2009

apa yang menarik dalam hidup sayer skang cma budak dagu.

yesterday, d school had a solat hajat to ask helps n mercy from Allah for d case.n referring to my post before, cikgu2 dlarang bercerita dgn sesaper shj jd yg terlibat tuk solat hajat smlm was only d teachers.i was exhausted yesterday sbb i had to stay at school until 4 sbb settle kan bahan2 bukti untuk kes tersebut (aku xkisah sgt sbb dis is for my own sake jugak kan)legal advisor of d kementerian called d school and ask for all bukti n laporan.kemudian, ke sesi latihan bola jaring dr jam 4 hingga 6 ptg sbb aku SU koko...jd penat x penat kena pegi.
ah...dah ckp penat dengan itu, aku bersiap utk ke solat hajat.aku hanya sempat tatap wajah ibu ayah selama 15 minit sahaja.sbb 15 minit lg kat umah tu aku spent kat bilik air.suma gara2 budak dagu

gb cried pas solat hajat.n aku...rasa sgt berslah sbb rasa mcm aku yang dah bwk masalah pada sek tersebut.frankly, dengan kekuciran yang berlaku d sekolah...dengan gb yg sedikit pentingkan dr, aku dah xkisah pasal kena berhijrah ni.tolong la percepatkan proses pengesahan jawatan sy!

ok back to gb menangis.yes...aku ader sedikit rasa bersalh sbb troubles is my middle name.ke mana sahaja aku pergi, apa sahaja yg aku buat will mostly end up in chaos.rasa mcm aku membawa malang dlm idup oang sekeliling aku.n dis feeling has taken over me sampai aku penat mental.....sgt penat mental!tp aku juga rasa maybe ujian ini untuk kami berdua.jd bukan aku sorang jer rasa beban skang ni.when will dis b over?no idea...just keep working n do my best..

2 comments:

aEsHa aEsHly said...

saba eh izan? hopefully everything will b fine.

ezarn said...

thanx...so far,its just getting worst dear.tp aku happy jer.masih mampu tersenyum n worried more bout my weight.hehe