Monday, February 02, 2009

short story

i need to submit a short story entitled thank you teacher

the prob is: (i am always in trouble...huhu)
i don really know how to write a short story.thank you

last weekend was a blast..seswai ker penggunaan blast itu?mungkin tidak tp cam best jer nak guna kan.hehe...
aman was here for his pre-wedding course.dier sgt murung kerana terpaksa meggunting rambut earlier than he plan.walopon he stayed for 3 days 2 nite, dier sbnanyer mcm xder sbb pg2 dah pg kursus kahwin...ptg plak blk.we went to pasar mlm n he bought a model.so...mlm 2, busy memasang model gundam.tidak melayan saya.frust...time is short ok.sgt cepat masa berlalu.sedar2 sah hari ahad...dah kena anta dier balik

on our way..there was an accident kat jalan ledang yg bersimpang siur.jln tu sgt kecik jd nampak dengan sgt jelas mangsa kemalangan yg dtutup dengan kertas.u noe what dat means ok...blood was all over the road.masa nak balik semula ke segamat dah around 8 la kan.i was so...bdebar2 nak lalu jln tuh.n lebih bdebar2 bila i was d only car passing through n lampu neon dr kereta menyuluh darah sepanjang 2 meter.horror!aku asik terbayang citer kekasihku seru...paranoid kan?

ini maklumat tambahan...masa aman pg kursus, dier xpakai baju melayu.n asik dtegur penceramah.salah ke pakai tshirt?kalo pakai tshirt...ilmu xmasuk ke?masa aku amik kursus kat uia tuh, suma pon pakai tshirt.xde masalah pon!

2 comments:

~ aRe^cHa ~ said...

aku pun pernah nampak body kat tepi jalan kene tutup ngan plastik itam..pi sib baik tak nmpk darah sbb aku kat jalan bertentangan...
tp still agak horror la

ezarn said...

kan...aku asik tbayang darah tlekat kat tayar keta akan come n haunt me at nite..hehe