Wednesday, February 04, 2009

DILARANG BERCERITA!

we had a very short meeting with the GB at the canteen yesterday..it was the firt time i saw her in a garang way (i lost my word - sorry) . we have been told earlier it would be becoz of budak dagu kes.ok...i donno about others but it really affected my emotion everytime they mention the budak dagu case.

gb said it has spread to the kementerian...and d short meeting was only to remind us that we r not allowed to talk about it to anyone.not even our close family or frens.FYI, even d amah n tukang kebun was called for that very very short meeting.i noe i am noe, technically telling u about d story tp gb cuma melarang kami hanya kerana takut ader percanggahan pendapat.yes..i agreed.apa sahaja cara yang dapat menyelamatkan sekolah kami,aku sokong since nama aku la yang paling sinonim ngan kes budak dagu ni tp aku sgt paham apa niat gb ni.die telah mereka satu cerita yang akan terus menyusahkan aku n terus kata cerita dier adalah sgt benar.shot!u putting ME in jeopardy ok.n dier sendiri mempertikaikan keberadaan aku d waktu ketika itu.mungkin i shud not be asking dis tp tlg la back up aku skit.pulak tuh...aku jer la yang dkaitkan.kan ke berlaku masa pertukaran waktu.KENAPA CIKGU SELEPAS TU XKENA SBB BUDAK TU JATUH TEPAT 850?!

satu lg aku emo ngan GPK 1...boleh la dier tanya aku, naper aku pegang post penting kalo tau masa aku paling byk kat sekolah tu?hello!bila la plak aku sukarela nak jadik SU ko-ku ngan panitia tuh?!sengal tul la...suma nak berlagak gila kuasa dowh...pegila buat aduan sekolah kekurangan guru.lagi nak salahkan aku.

1 comment:

aEsHa aEsHly said...

izannn! siannye aku dgr cite ko. ko kene bertabah ok? be strong.